Cenik:


STORITEV
1 dan
2 do 7 dni
7 ali več dni
Nočitev
25,00€
20,00€
-10%
Nočitev z zajtrkom
30,00€
25,00€
-10%
Polpenzion
\
30,00€
-10%
Polni penzion
\
35,00€

-10%


Pri bivanju več kot dva dni v ceno vključeno 1x celodnevno kopanje v Wellness centru Balnea!!!
Nudimo pa tudi popuste za ostale wellness in zdravstvene storitve.

Popusti za otroke:

do 3. leta starosti je storitev brezplačna

od 4. do 12. leta starosti 50 % popusta
Namestitev


V zelenem objemu Kočevskega roga, vinorodnih goric in reke Krke se ponujajo številne možnosti za oddih, aktivne počitnice in wellness doživetja. Uživate lahko v pohodništvu in kolesarjenju; obiščete vinorodne gorice, sadjarsko ali zeliščarsko kmetijo, doživite posebnosti pristnega naravnega okolja ali razkrivate zaklade izjemne in še ohranjene kulturne dediščine.

V zimskih mesecih se lahko predajate zimskim radostim na bližnjem smučišču Bela, skozi vse leto pa vam Terme Dolenjske Toplice nudijo številne wellness storitve, ki bodo nahranile vašo dušo in okrepile telo.

Okolica ponuja tudi različne možnosti športnega udejstvovanja; kot so tenis, vožnja s kajakom in kanujem, urejeno lokostrelsko igrišče, trim steza, organiziran rafting po brzicah reke Krke, polet z jadralnim padalom ali letalom, poligon za paintball, ribolov in jezdenje konj. Za otroke pa na željo organiziramo vodeno ježo s ponijem ali osličkom.

Gostišče Kolesar (***) vam ponuja udobje v sedmih sobah, pri čemer se lahko odločite za bivanje na bazi nočitve z zajtrkom, polpenziona ali polnega penziona, za najem oz. dnevni počitev v eno, dvo ali troposteljni sobi.


Vse namestitve ponujajo stilno opremo z dekoracijo v modri, oranžni, zeleni ali rumeni barvni različici in imajo kopalnico s tušem, LCD-TV, klimo, brezžično omrežje ter veliko teraso v eni dvoposteljni sobi. Vse sobe imajo pogled na pristno zeleno vaško okolje in obronke Kočevskega roga.Copyright © 2009 Gostišče Kolesar
tel.:+386 (0)7 30 65 003